søndag den 29. maj 2011

En rigtig bryllupskage med det hele.....

Så kom turen til at min dejlige søde veninde Didde endelig skulle giftes med sin lige så søde kæreste Martin. Jeg har lavet et par kager til parret tidligere i sammenhæng med deres to børn, og Didde havde længe sagt at når DE skulle giftes, så ville hun rigtig gerne have mig til at lave kagen - og hvad gør man ikke for venner!
Jeg havde sat en friuge af op til brylluppet, men uheldigvis omlagde mit uni nogle kurser, så jeg endte med at få rygende travlt med studiet og kun have tre dage til kagen. Det betød jo selvfølgelig stress i de dage, da Didde og Martin ønskede en kage med det hele - forskellige slags blomster, snørkler, guld, hjerte, diamanter og navn med dato! Men jeg nåede det uden særlig meget søvn ,og resultatet var det hele værd da brudeparrets glade ansigter lyste op da de så kagen.

Jeg har købt en bog af Alan Dunn om hvordan man laver naturtro sugarpaste blomster og blade, så det skulle selvfølgelig afprøves på denne kage.

Her er en slags ranke og rosenblade..


Jeg synes selv kagen var utrolig smuk i sin enkelhed før snørklerne blev malet guld..

Men den var nu også ret flot med guldsnørkler..

Kagen var med Mango/Passionsfrugtmousse og Marabou mælkechokolade creme med lyse bunde med appelsinskal. Smurt op med IMBC med smeltet Marabou. Den var til 70 personer.


1 kommentar:

  1. Den er da bare helt fantastisk !!! Utrolig smuk !!

    SvarSlet