onsdag den 24. august 2011

Bryllupskagen, der ikke ville være kage....overhovedet...på nogen måde...

Efter en travl sommer med det ene kursus efter det andet og masser af arbejde, blev det tid til at lave Caroline og Lars´ bryllupskage. Den var til 90 mennesker, så jeg fik lavet bundene i god tid og frosset dem ned samt lavet moussene sent om aftenen dagen før. Men alt gik galt da kagen så skulle samles. Ingen af moussene var stivnet, så jeg lavede dem om og ventede til de var stivnet op. Da bundene skulle skæres ud, opdagede jeg at de ikke var helt gennembagte på trods af at jeg har bagt de samme bunde mange gange uden problemer. Da jeg havde bagt alle bundene, samlet kagerne, smurt dem op og overtrukket dem med fondant var klokken 1 om natten og jeg havde kun siddet ned til frokost og aftensmad - uhh jeg var en træt træt kvinde!! Næste morgen var det op kl.6 og stakke og pynte kagen inden den skulle hentes af brudens bror. Jeg nåede det kun lige på et hængende hår, men det betød også at jeg ikke blev hundrede procent tilfreds med designet. Jeg håber dog at brudeparret blev tilfredse både med smag og udseende!!



Teksten og de små hjerter på anden lag er en kopi af skriften på brudeparrets invitation. Hjerterne går igen omkring blomsterbuket´erne.





Kagen er med lyse bunde med limesirup, jordbær-/hyldeblomstmousse, hvid chokolademousse med jordbærskiver lagt i hyldeblomstsaft, smørcreme med lemoncurd og limesaft og overtrukket med fondant.

1 kommentar: