lørdag den 22. februar 2014

KageKampen - en oplevelse for livet!

Som jeg før har fortalt en smule om, så var jeg med i Kanal 5´s første sæson af kageprogrammet KageKampen. Jeg havde egentlig tilmeldt mig Den store bagedyst på DR1, men selv med en udvælgelse til casting måtte jeg sige fra inden jeg overhovedet havde givet det et forsøg, da mit speciale skulle afleveres lige efter de første optagelser. Så da KageKampen kort tid efter søgte om deltagere blev jeg opfordret af en stor del af vennekredsen til at prøve lykken med dette program. Efter en hel del overvejelser valgte jeg at indsende en ansøgning og 1 time senere sad jeg med en caster i røret, der gerne ville se mig så hurtigt som muligt. Nogle dage senere var min deltagelse virkelighed, og mine nerver hang i laser ;) Men med en masse øvelse i baggagen tog jeg afsted - og endte med at få en oplevelse for livet. Mine konkurrenter var 4 fantastiske tøser, der alle var fuldstændig lige så vilde med at bage som jeg, og vi fik i løbet af meget kort tid et fantastisk sammenhold med hinanden, og med hele holdet bag programmet. Heldigvis gik det rimelig godt - vi havde 4 udfordringer i alt, og i de tre sidste blev én smidt ud hver gang. Jeg endte med at vinde to udfordringer og nå det man vel kan kalde semifinalen. Så det var en stolt kagebager, der tog hjem med masser af nyfunden selvtillid og nye venner :)

Jeg synes I skal have opskrifterne på det jeg bagte - de vil komme i efterfølgende indlæg - Men her først lidt billeder:


 Mit kagehold og Thomas

Citron whoppiepie med passionsfrugtganache og Solbær/Lakrids kys

  Brownie-Cheesecake med hindbær

Gallakage med marengsnøddebunde, jordbærskum, friske jordbær, rabarberkompot og chokoladeganache. Pyntet med lemoncurd smørcreme, karamelplader, frysetørret jordbær

Gallakagen da jeg øvede derhjemme
 Chokolade og øl cupcakes med flødeostefrosting med ahornsirup og bacon

 Min skønne kagekollega Mia og jeg

 Man kommer nemt til skade, så efter tredie gang fik jeg hjælp af Thomas


Ingen kommentarer:

Send en kommentar