torsdag den 6. januar 2011

Nytårskagen

Ja, sådan én skulle jo selvfølgelig også laves. Vennegruppen ville gerne smage én af kagerne, så jeg sagde besluttede mig for at give den hele armen mht smag og pynt. Jeg har gerne ville prøve at lave en japansk kirsebærs gren med blomster, så nu skulle det være. Kagen blev samlet og pyntet på stedet og det var godt nok noget rod. De borde jeg brugte var også var dem vi skulle spise på, så da der skulle dækkes bord var der en smule kaos. Men resultatet blev udemærket, og den smagte vidunderligt - der var kage til 25-30 mennesker, og vi var 14 mennesker der spiste 3/4 af den!

Jeg havde ikke fået mit eget kamera med, og der blev desværre kun et godt billede af den blandt vennernes billeder, så det er hvad jeg har af eksemplaret....


Kagen bestod i øverste lag af svampet chokoladekage med 2 lag jordbærmousse med asti og stykker af toblerone og friske jordbær smurt op med nutellasmørcreme. Nederste lag var lyse bunde med mandler og lidt appelsinskal med passionsfrugt/appelsinmousse med stykker af frisk appelsin og chokolademousse smurt op med ultimate chocolate frosting. Jordbærmoussen var vidunderlig frisk og lækker - den kommer jeg til at bruge meget fremover!

2 kommentarer:

 1. Meget sød kage.

  Din jordbærmousse lyder meget lækker, er det sådan du deler ud af opskrifterne!

  Jeg følger lidt med, og har smidt dig på min blogliste.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 2. Tusinde tak!! Det er jeg rigtig glad for at høre!

  Ja, jordbærmoussen er super super lækker!!

  Og du kan sagtens få opskriften...smider den med i næste blog, så hold øje med nye indlæg :o)

  Mvh.
  Sara

  SvarSlet